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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, A. M. de S.; FARIAS, D. R. B. de; QUEIROZ, B. B. de; NOBRE, M. S. de C.; CAVALCANTI, M. T.; FIGUEIREDO, H. O. S.; SANTOS, K. M. O. dos; MEDEIROS, A. C. D.; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Influence of a Co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei on the Proteolysis and ACE-Inhibitory Activity of a Beverage Based on Reconstituted Goat Whey Powder. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 11, p. 273-282, 2019. Published online: 5 December 2017.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, A. M. de S.; LIMA, L. C. de A. S.; LIMA, L. W. S.; MENEZES, T. M.; VIEIRA, A. M.; FRANCO, E. de S.; PAZ, S. T.; MAIA, C. S.; EGITO, A. S. do; SANTOS, K. M. O. dos; BURITI, F. C. A.; MAIA, M. B. de S. Safety evaluation of goat milk added with the prebiotic inulin fermented with the potentially probiotic native culture Limosilactobacillus mucosae CNPC007 in co-culture with Streptococcus thermophilus QGE: analysis of acute and repeated dose oral toxicity. Probiotics Antimicrob Proteins, v. 15, n. 3, p. 716-727, 2023.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, A. M. de S.; SILVA, G. dos S.; ALMEIDA, R. D.; SALLES, H. O.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Instrumental texture and sensory evaluation of fermented dairy beverages processed with reconstituted goat whey powder and a co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei. Mljekarstvo, v. 68, n. 1, p. 21-29, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos.

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4.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, W. M. DOS; GOMES, A. C. G.; NOBRE, M. S. DE C.; PEREIRA, A. M. DE S.; PEREIRA, E. V. DOS S.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Goat milk as a natural source of bioactive compounds and strategies to enhance the amount of these beneficial components. International Dairy Journal, v.137, e 105515, 2023.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Solos.
Data corrente:  09/01/2017
Data da última atualização:  19/04/2022
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  BERNARDINELLI, O. D.; NOVOTNY, E. H.; AZEVÊDO, E. R. de; COLNAGO, L. A.
Afiliação:  Oigres Daniel Bernardinelli, Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo, São Carlos, SP; ETELVINO HENRIQUE NOVOTNY, CNPS; EDUARDO RIBEIRO DE AZEVÊDO, Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo, São Carlos, SP; LUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA.
Título:  Analyses of biomass products by nuclear magnetic resonance spectroscopy.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  In: VAZ JUNIOR, S. (ed.). Analytical techniques and methods for biomass. Cham, CH: Springer, 2016. cap. 6, p. 143-172.
DOI:  https://doi.org/10.1007/978-3-319-41414-0_6
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Nuclear magnetic resonance spectroscopy has been one of the most important analytical techniques to analyze biomass materials and their transformation products. 1H, 13C, 15N, and 31P NMR techniques have been used to analyze carbohydrates, proteins, lipids, and polycondensed compounds in raw and processed biomass, from plants, animals, fungi, algae, and other living beings. NMR has been used in qualitative and quantitative analyses of biomass materials, determination of the chemical composition, and structure and dynamics of monomers, oligomers, and polymeric materials. One of the major NMR advantages is its nondestructive nature that maintains sample integrity and the analyzed samples can be analyzed by other methods. This chapter provides basic information about NMR measurements and spectroscopic parameters, analysis in solid state, liquid state and in heterogeneous samples.
Palavras-Chave:  Cana-de-açúcar; Ressonância magnética nuclear.
Thesagro:  Biomassa.
Thesaurus NAL:  biochar.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Solos (CNPS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPS19478 - 1UPCPL - DD2017.00035
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